Linked-In icon Zeno Software
icon voor menu
Blogterug
Begeleidend plaatje
11-12-2015 - Wilt u ook geen geld uitgeven aan systeembeheer?
U heeft nieuwe financiële software nodig en gaat op zoek naar een geschikt pakket. U heeft iets gevonden en schaft het aan voor uw bedrijf. En dan begint het werk. De software moet worden geïnstalleerd op de server, het moet werken op verschillende werkplekken, het moet worden gekoppeld aan de database en het moet regelmatig worden geüpgraded. Wat een werk. Dit kunt u niet zelf en dus moet u een systeembeheerder in dienst nemen of inhuren. Wilt u geen geld uitgeven aan systeembeheer? Leest u dan snel verder.

Zo ging het vroeger...
Vroeger schafte een bedrijf een financieel softwarepakket aan en moest er vervolgens zelf zorg voor dragen dat alles werkte. En daar kwam nog best veel bij kijken. Er moest een netwerkoplossing worden bedacht, omdat meerdere administratieve medewerkers in de database moesten kunnen werken vanaf hun eigen werkstation. Het netwerk, de servers, het onderhoud, maar ook de hosting waren punten die een bedrijf zelf moest regelen. Voldoende redenen voor bedrijven om een systeembeheerder in dienst te nemen of in te huren.

Tegenwoordig werken we in de cloud
Zoals het vroeger ging, kostte het een bedrijf veel geld, tijd en kennis om de software draaiende te houden. Door te kiezen voor software die via internet wordt aangeboden, kunt u het geld in uw zak houden, uw tijd aan echte business besteden en kennis op een andere manier inzetten. Zeno levert software voor uw financiële administratie aan via een eigen cloudoplossing. Het grootste voordeel hiervan is dat wij onze eigen servers aanschaffen en deze onderbrengen in een datacenter die wij zelf hebben uitgekozen.

Voordelen cloud: geen systeembeheer
Als u ervoor kiest om uw financiële administratie via de cloud te doen, zoals de softwareoplossing die wij aanbieden, geniet u van een aantal belangrijke voordelen: