Linked-In icon Zeno Software
icon voor menu

Over ons


Van studie Milieuhygiëne naar softwareontwikkelaars
Zeno Software is in 1997 mede opgericht door Serge Evers. Serge studeerde Milieuhygiëne aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Tijdens zijn studie kwam Serge in aanraking met computers en programmeren. Eerst op een mainframe computer via terminals en later op Tulip pc’s leerde hij om op computers te werken. Serge: “Voor moleculaire wetenschappen heb ik een userinterface geprogrammeerd. Ik moest parameters invoeren. Ik heb toen een schermpje gemaakt waar je in één keer alle parameters kon zien en aanpassen, met grafieken als resultaat erbij. Dit is uiteindelijk wat we nu nog steeds maken.”

foto van Serge Evers
SergeStart van Zeno Software
Serge: “Sinds 1997 ontwikkelen en leveren wij software aan bedrijven voor het voeren van een complete bedrijfsadministratie.” Sinds ongeveer 2005 leveren wij onze software via internet aan, middels onze eigen cloudoplossing. Wij maken voor de aangeboden cloudoplossing gebruik van onze eigen servers die zijn ondergebracht in een datacenter dat wij zorgvuldig hebben uitgekozen. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij Zeno Software bovenaan.

Snel schakelen, aanpassen en toevoegen
Wij bieden met onze software een complete oplossing voor het voeren van uw bedrijfsadministratie. Daarbij is ons doel om alles zo eenvoudig mogelijk te houden, zodat het voor iedereen mogelijk is om onze software te gebruiken. Daarnaast zijn wij een bedrijf met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij sneller schakelen dan grote bedrijven. Als er iets moet worden aangepast of toegevoegd of als er fouten in de software zijn dan kunnen wij dit zeer snel realiseren. Diegene die bij ons bouwt, doet ook de analyse. Hierdoor zijn er geen extra lagen binnen het bedrijf, die de doorstroom kunnen belemmeren.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.