Linked-In icon Zeno Software
icon voor menu

Tarieven Zeno Software


Wilt u de exacte prijzen weten voor het gebruik van onze software? Neemt u dan contact met ons op. Onze prijzen zijn onder andere gebaseerd op het aantal transacties die per maand worden ingevoerd. Wilt u daarnaast gebruikmaken van extra modules en/of maatwerk dan zullen wij hiervoor een aparte berekening maken.

Tarief Zeno Online
Zeno Online is onze basissoftware waarmee u uw totale bedrijfsadministratie kunt doen. De modules die zijn inbegrepen bij dit pakket zijn: relatiebeheer, grootboekrekeningen, in- en verkoopfacturen, kas- en bankdagboeken, memoriaaldagboeken, saldi- en kolommenbalansen, winst en verliesrekening en btw-overzicht en –aangifte.

Zeno Online: vanaf € 50 exclusief btw per maand.

Tarief extra modules
Wilt u extra modules aan uw Zeno Online account koppelen? Zoals logistieke administratie, verhuuradministratie, schooladministratie en sportverenigingadministratie? Neemt u dan contact met ons op voor de exacte prijzen en meer informatie over de beschikbare modules.

Tarief maatwerk
Naast de extra modules is het mogelijk om maatwerkmodules te ontwikkelen. Ook voor onze maatwerkmodules geldt dat u contact kunt opnemen voor de tarieven en meer toelichting.