Linked-In icon Zeno Software
icon voor menu
Referentverhaalterug
Logo van TypTop
2016-09-02 - TypTop
TypTop Casting: “Website en administratie in een: dat bespaart veel tijd”
TypTop Casting is al meer dan 10 jaar een casting- en modellenbureau met een breed en divers bestand. Mensen van 0 tot 100, dik, dun, met tattoos en zonder, lang, kort, modellen, acteurs en presentatoren, ze zijn allemaal vertegenwoordigd bij TypTop. Al vanaf de start van het bedrijf maakt het voor de financiële administratie gebruik van de software van Zeno. Later is hier ook de gehele website van TypTop bijgekomen.

Samenwerking Zeno
De eigenaar van TypTop Casting is Sylvia Koetsier. Haar oom had een stempeltjesfabriek en hij werkte al samen met Perry Winkel (mede-eigenaar Zeno Software). Hij raadde Sylvia aan om eens met Zeno Software te gaan praten om te kijken of de software ook geschikt was voor haar nieuwe bedrijf. Sylvia: “Het voelde vanaf het eerste moment goed. In eerste instantie maakten we gebruik van de bedrijfsadministratie van Zeno. Later hebben we ervoor gekozen om de software ook te gebruiken voor de website. Een goede zet, het is fijn dat alles in 1 softwarepakket zit.”

Bedrijfsadministratie TypTop
Een groot voordeel van de software van Zeno is volgens Sylvia dat je van afstand kunt inloggen en dus ook in het buitenland kunt werken. Sylvia: “Verder is het heel handig dat je eenvoudig je omzet kunt zien, of dat nu per kwartaal of jaar is, met één druk op de knop heb je het overzicht. Ook de btw zit er in, ik zie precies hoeveel btw ik moet betalen, zonder moeilijke berekeningen te doen.” Sylvia heeft haar accountant een linkje gegeven naar de onderliggende website. Hij kan hier inloggen en eenvoudig alle financiële gegevens inzien.

Uniek: website met de software van Zeno
Het is vrij uniek dat de software van Zeno ook wordt gebruikt voor de website van TypTop. Sylvia: “Perry heeft ervoor gezorgd dat onze website draait op dezelfde software. En precies zoals ik het wil: strak, overzichtelijk en zonder overbodige fratsen.” Het aanpassen van de website is een continu proces. Zo zijn er de afgelopen jaren een paar mooie tools ontwikkeld:Eenvoudig voorstel voor klanten maken
Misschien het grootste voordeel van de software van Zeno is dat TypTop eenvoudig en snel voorstellen voor klanten kunnen maken. Sylvia: “Als een klant bijvoorbeeld op zoek is naar een jongetje met rood haar met maat 134 dan kan ik dat heel snel opzoeken. Ik maak een selectie van de geschikte jongens en het systeem maakt automatisch een linkje aan die ik naar de klant kan sturen. De klant hoeft alleen maar op de link te klikken en hij ziet meteen de selectie die ik heb gemaakt. Ik hoef dus geen zware e-mails meer te versturen met afbeeldingen en daarnaast bespaart me dit enorm veel tijd.”

Waarom kiezen voor Zeno Software?
TypTop is zeer tevreden met de software en de dienstverlening van Zeno. Sylvia: “Als er wat is, kan ik Perry bellen en hij helpt me meteen. De website is nog steeds in ontwikkeling en daar word ik goed bij geholpen. De website bevat veel gevoelige informatie, zoals belangrijke gegevens van de modellen. Veiligheid staat bij mij dus voorop. Gelukkig bij Zeno Software ook.”