Linked-In icon Zeno Software
icon voor menu
Referentverhaalterug
Logo van BrandM
2016-07-06 - BrandM
BrandM: “Met Zeno Software kunnen we zonder piepen en kraken groeien.”
In 2004 werd het bedrijf BrandM opgericht. Een challengers-organisatie die er principieel voor kiest alleen in de frontlijn i.c. marketing/sales bemand te zijn en die onder andere de ICT, distributie en administratie vanaf dag 1 outsourcet. Voor de bedrijfsadministratie werd via een andere klant van BrandM Zeno Software aangeraden. Tijdens een gesprek was er meteen een klik en is de samenwerking tussen BrandM en Zeno Software ontstaan.

Wat doet BrandM?
BrandM is een fooddistributeur die als doel heeft om winkels plezieriger en interessanter te maken, zodat er echt iets wordt geboden aan de shopper. Hiervoor werkt het bedrijf alleen met mooie producten, waar een goed verhaal achter zit. Door op zoek te gaan naar mooie verhalen, inspirerende recepten en mooie acties (met betekenis) wil BrandM mensen inspireren en de schappen in de winkel verrijken.

Bedrijfsadministratie met Zeno Software
BrandM maakt gebruik van de financiële en logistieke modules van Zeno Software. Hajé Roebbers, partner van BrandM: “In het begin waren wij een klein bedrijf, we gebruikten dan ook niet alle functies van de software die beschikbaar waren. Inmiddels zijn wij sterk gegroeid en doen wij onze hele boekhouding met de software van Zeno.”

Groeien zonder zorgen
In de afgelopen jaren is BrandM flink gegroeid. Dit betekent onder andere dat er voor de administratie en qua logistiek andere eisen kwamen. Hajé: “Wij hebben meedenkende leveranciers nodig die ons in hoge mate ontzorgen. Zeno Software is zo’n leverancier. Zonder piepen en kraken konden we van klein bedrijf moeiteloos groeien naar een middelgroot bedrijf.”

Eenvoudig, overzichtelijk en functioneel
De programmatuur die Zeno Software biedt wordt door Hajé Roebbers als volgt omschreven: “Programmatuur waarbij je absoluut niet met overbodige toeters en bellen wordt geconfronteerd. Je krijgt wat je nodig hebt. En als je meer nodig hebt dan krijg je dat moeiteloos toegeschoven. Eenvoudig, overzichtelijk en functioneel.”

Over de samenwerking
Over de samenwerking met Zeno Software is BrandM heel tevreden. De twee bedrijven lijken op elkaar en dat spreekt aan. Hajé: “BrandM is een bedrijf waar hoge toegankelijkheid, korte lijnen en directheid belangrijke punten zijn. Dat zien we bij Zeno ook. Ze zijn altijd direct bereikbaar en reageren snel op situaties. Zelfs al staat Serge (mede-eigenaar Zeno Software) op de latten dan nog maakt hij tijd voor je vrij.”

Waarom kiezen voor Zeno Software?
De programmatuur van Zeno Software is eenvoudig, overzichtelijk en functioneel. Hajé: “Nog een bijkomend voordeel is dat je de software van afstand kunt benaderen. Voor ons een grote reden om bij Zeno Software te blijven. Daarnaast hebben wij bedrijven in Amerika en Thailand opgericht en voor deze bedrijven maken we ook gebruik van Zeno. De software is makkelijk te multipliceren en dus snel in te zetten.“