Linked-In icon Zeno Software
icon voor menu
Blogterug
Begeleidend plaatje
07-03-2017 - Trollen, vingerafdrukken en onze privacy
Trollen kennen we allemaal als mythische wezens die voorkomen in oude sprookjes. Maar sinds kort is er ook een andere betekenis van het woord trollen. Trollen zijn actief op fora met als doel om de boel te verzieken. Dit doen ze door vervelende vragen te stellen en heftige reacties te plaatsen. Maar wist je dat deze trollen er ook niet voor schuwen om jouw persoonlijke gegevens online te verspreiden? Serge bespreekt de nieuwste trends die jouw privacy in het gevaar brengen.

Trends die onze privacy bedreigen

In een artikel van Webwereld worden 4 trends besproken die invloed gaan hebben op onze privacy. Deze 4 trends zijn in het kort de volgende:Wat kun je zelf aan je privacy doen?

Het is niet altijd makkelijk om het heft in eigen handen te nemen. Want hoe weet je nou of de VPN-app die jij gebruikt veilig is? Of dat jouw mobiele app gegevens doorstuurt naar de ontwikkelaar? Dat is niet altijd duidelijk en kan ook niet altijd worden voorkomen. Maar er zijn wel wat punten waar je zelf rekening mee kunt houden. Ik geef je er een paar:
Serge